Plugg och jobb

Jaa ni, 5 dagar sen ja skrev sist..känns som att ja har ett jätte roligt liv just nu haha (not)..ja bara jobbar och pluggar! jobb måndag o plugga, jobb tisdag och plugga+körlektion, jobb onsdag o plugga, jobb torsdag o plugga..hör ni, plugga plugga plugga, sitter me näsan i boken hela dagarna haha ^^ neeeeej, positivt nu..det är ju för nått bra =P
Det enda som har varit roligt dom senaste dagarna är att ja fick va med Mattias i helgen =D Och fira Marryys 20 års dag =D...och att vi fick lön idag =P haha...snart blir det förmodligen roligare, vi hoppas på de !!!


Har ingen motivation till att skriva egentligen, ville bara säga att ja lever =P

Ikväll är de äntligen greys igen =D Hoppas ja inte tjuter lika mkt de här avsnittet för ja har redan huvudvärk =P

jobba: måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag....numera klagar ja inte på att ja inte jobbar så mkt =P

hejs svejs //N♥

Greys loooove


Sitter o tittar på youtube, bara ryser när ja ser slutet av förra programmet haha..så himla bra asså!
Men ja förstår inte riktigt.dom säger att säsongen som går på tv nu är säsong 5...
men de kan inte va de..för ja såg sista avsnittet av säsong 4..o när säsong 5 började på tv (som dom påstår att det är)
så har det hänt massa som inte finns i säsong 4..hänger inte alls ihop! och Mattias har laddat hem några avsnitt av säsong 5, riktiga...och det är inte alls samma ansvitt och det hänger ihop med säsong 4..så den som går på tv måste vara säsong 6 =P aja, inte speciellt intressant haha ..sjukt bra avsnitt i onsdags, är så himla nyfiken på nästa avsnitt!

Nu väntar ja på Mattias..vi ska äta god mat, bada, mysa och mysa ännu mer =D ja bara älskar det  så himla mkt =D

Taylor Swift - White horse

Snygga stjärten i tidningen haha


Idag vaknade ja och fick se Malin plus en väldigt snygg putande stjärt i tidningen ;) haha...så snygg så =D

Tänk när vi va små och va med i tidningen, o så klippte man ut de o satte på kylen =D I våra små danskläder =D

Haft körlektion nu på morgonen, uppe med tuppen klockan 7 ;) Lasse ville kontrollera lite fickparkering och backning runt hörn o sånt..gick bra =) Sen åkte ja hem och åt frukost..prata med Hanna och ringde till malin o sa att hon va med i tidningen =D Städat lite på rummet nu, men de ser fortfarande stökigt ut för mamma håller på o målar vid mitt fönster..

Klockan 12 ska ja träffa Hanna en snabbis, o sen kommer Malin o håller mig sällskap när ja äter sallad och dricker iste på fräcka om ja får bestämma =) Måste reklamera mina nya jeans också =( Dom har gått sönder i dragkedjan som är längst ner vid benet..efter bara3 veckor =/ Hoppas att dom finns kvar i min storlek satt ja kan få ett par nya..annars får ja leta rätt på nått annat!

Ikväll kommer Mattias, får se va vi hittar på =) Miss you honey <3

Puss o kram //N♥

Vår snart?


Det känns som så iallafall =D första dagen som ja va helt ledig igår på 11 dagar..När jag vaknade så
sken solen, då börjar dagen bra =D Åt frukost, gjorde iordning mig lite och åkte med 12.10 tåget från Linköping..
När ja kom hem till Norrköping så gick ja upp till körskolan och satte mig för att plugga teori, gick bättre än va ja hade trott, har fastnat på repetitions fasen ett tag men igår lossnade de äntligen och ja va mycket nöjd när ja gick därifrån..
Fick vänta på spårvagnen i 10 min, men det gjorde mig för en gångs skull ingenting för solen värmde =Dhärligt!

När ja kom hem väntade storstädning av nedervåningen i huset..våtdamma, tvätta av speglar, lister, fönsterbrädor, toalett, byta drapperi..ta ut allt ur hyllorna i vardagsrummet, damma och ställa tillbaka..torka ur kylen(äckligt=P), torka alla skåp och under diskbänken..vattna blommor, dammsuga, moppa golv osv =D Viktigt att ja gjorde de helt frivilligt, i utbyte mot lite välbehövliga pengar haha =P helt slut efter och va färdig vid ca 8 igår kväll..då åt vi lite i uterummet och sen bytte ja till myskläder, fixade fruktsoda ochen tallrik med massa vindruvor och gick och la mig på rummet för att titta på Greys anatomy =D helt perfekt avslutning på kvällen..eller, ja tjöt mig igenom typ halva programmet..men guuuu så bra de va, helt otroligt starkt avsnitt...tårarna bara rann! ett av dom bästa avsnitten ja sett =)

Sen somnade ja, ensam, det enda som inte va bra igårkväll =P hade iallafall sällskap av katten som låg nere vid mina fötter..

Idag vaknade ja runt halv 9..började läsa stieg larsson "lustslottet som sprängdes" i sängen men förflyttade mig efter ett tag till en av våra sköna liggfotöljer i uterummet där solen sken rakt in och fortsatte läsa medans ja åt lite frukost samtidigt =) Så nu är boken slut haha..riktigt bra =)

Nu ska ja duscha, äta lunch, städa uterummet och plugga teori =)

Imorn ska ja träffa Hanna och uträtta lite hemlisar tills på söndag när Martina fyller 20 =D
Förmodligen så kommer Malin också så kanske vi kan få ihop en lunch eller nått =)

Nu, mot dushen..bye bye //N♥

Alla tiders


Nu är det alla tiders på jobbfronten..är troligen inte ledig förens på onsdag, då har ja jobbat 10-11 dagar i sträck!
Så min onsdag blir väldigt uppskattad =P haha..Idag har vi haft personalmöte på Villa, roligt att vara med på faktiskt =)
Pratade om en hel del och efter det blev det att sätta igång med jobbet igen =) På eftermiddagen har ja gjort poolpaket tills imorn när det kommer folk på dagspa! Slutade vid 3 så då tog ja bussen till rese, för att sen byta till spårvagn och vidare hem..efterlängtade körkort =P Somnade flera gånger på spårvagnen, va så sjukt trött...lyckades vakna med ett ryck precis innan spårvagnen stannade o jag skulle av, tur att jag alltig går av sista hållplatsen haha! Blev en skön promenad hem, blev lite piggare..men när jag kom hem så blev ja lika trött igen..satte mig i soffan och åt kiwi och kanelknäcke..mumma, kanelknäcke är nästan som godis..jätte gott när man bara är sugen på någonting!

Nu har ja, mamma och pappa precis ätit..ska titta på let's dance nu innan ja åker till Mattias =)
Jag har blivit lovad en riktig supermys kväll..men en film, massa gottis, täcke och kuddar i soffan och massa mys =D
Behöver det!!

Imorn blir det upp och jobba igen, på Stadium imorn =)
Söndag, måndag och tisdag på Villa!

Känner mig lite kluven över sommaren, vill veta hur de kommer se ut men ja vet att det är tidigt än!
får ta de som de kommer helt enkelt..ja vill ju verkligen kunna vara på både Stadium och Villa..Då skulle ja bli superglad om ja fick ihop det!! det hoppas ja på..

Let's dance ;) //N♥

Halka


De va absolut ingenting att vara nevös för haha, o ja kände mig nästan lite larvig för att ja hade varit så nervös =P
men det släppte, nästan på en gång =) Och halkan gick super bra, inga problem alls..Sååå, ett steg i rätt riktning =D

När halkan va slut 13.45 så fick ja skjuts av mamma till maxi..Jag och Martina lunchade på chili och wook, riktigt gott och mysigt =) Hann in en snabbis på Gina innan ja började, såg en del fint =) Klockan 15 började ja jobba och fick sluta 19, riktigt kortpass, men de va jätte roligt =) Fick erbjudande om att jobba lördag och söndag också..men söndag har ja jobb ute på villa fridhem, får kolla om de kanske får att sluta lite tidigare där så ja hinner med båda..skulle vara mycket bra, men vi får se =) Såå..mina två dagar ledigt den här veckan blev plötsligt 0 =P även om de kan va skönt att va ledig..så måste ja säga att det är jävligt skönt att jobba =D

Greys om 10 min =D har haft så mkt att tänka på idag så ja hade nästan glömt bort det...illa, för om ja inte hade kommit på de så hade ja missat de..o då hade ja varit tjurig på mig själv ända tills reprisen  typ på måndag eller nått haha =P

Hejs svejs //N♥

döö nervös

Blev ingen ledig dag idag som planerat...Nu ska ja snart iväg på halka, dööö nervös =/
hoppas att man kan välja när man vill göra de för då vill ja göra de först haha..vill bara bli av med det..
känns inte ett dugg roligt som alla säger att det är, mest läskigt =P

Efter de ska ja och Martina luncha på Maxi innan ja börjar jobba på stadium kl 15=) Ska bli mys..
men ja blir inte mindre nervös för att ja ska jobba på stadium, de gör mig också alltid nervös haha..

Ingen bra dag...inte just nu! Kanske sen..

//N♥


Dåligt


Dåligt med bloggande, hade ju nästan glömt bort min egen blogg när ja läser så många andras haha =D

Det blev plankstek och bowling i fredags..Jag, Martina, Anton och Mattias =)
När Martina slutade kl halv 8 så kom hon hem hit för att hämta upp oss andra och vi kom iväg en aning sent..
typ fem i 8 när ja hade bokat bord till 8 =P ..gjorde en fuling och parkerade på pappas jobb för att de skulle bli nära att gå..Fick in lite att dricka, alkohol för alla utom martina som körde eftersom hon inte fått reda på om hon skulle jobba lördagen eller inte! Efter ett tag fick vi in den efterlängtade planksteken, underbart gott =D Satt och åt och hade de roligt o mysigt i 1½ timme innan vi drog oss ner till bowlingen..bara ta på sig ett par bowlingskor o köra =D
Gick mindre bra med mina naglar haha..aj aj några gånger..efter ett tag fick ja byta o köra med vänster hand..
vilket visade sig vara en stor succé när jag och Mattias tog 4 strike i rad haha =D sjukt!
Vi va bra, så de tar emot mycket hårt att behöva säga att Martina och Anton va liiiiite, bara liiite lite lite bättre =P
Jag tyckte vi va bättre..haha ^^ =D Där nere spelades de bra musik hela kvällen/början av natten =P
Blev några dancemoves och jag provade till och med på att styla lite, körde bowlingklotet under ena benet...lyckades inte men ja lovade martina att försöka =P haha...Efter två timmars bowling va Alla trötta..Martina tröttast, Anton hade blodblåsa på tummen haha..bowlingtummen...Jag hade jädrans ont i några av mina naglar...Och Mattias hade kunnat köra en timme till =P Meen..de blev hemåt =D
Lördagen sov vi till halv 1...haha sjukt, ja sover aldrig så länge? Fick ju ångest när ja tittade på klockan..väckte Mattias, o sen Anton i gästrummet med Beyonce - Halo =D Sen blev de frulle och lite zappande på tv:n innan dom drog sig hemåt.

Hela lördagen spenderade ja i stort sett med Teorin..plugga plugga plugga! får panik på vissa saker asså haha..
På söndagen jobbade ja och sen blev det ett efterängtat besök i Eskilstuna =D =D Så skönt att krama om alla..Speciellt Maria, Saknar henne så mkt! jobbigt samtidigt att vara där, man blir så kluven...Ja vill dansa, det bara sprätter i kroppen när man ser alla andra och tänker att där skulle ja ha dansat, det har varit/är ett helt liv för mig..Men ja vet ingen annan ja vill dansa för..Det finns ingen som Maria, de finns ingenstans som Eskilstuna och det finns ingenstans med dom människorna och den glädjen =) Ja saknar det verkligen, de gör ja, jätte mkt...Det är som att lämna ett helt liv bakom sig o känna att man inte är redo! jag är inte färdig, ja vet bara inte hur jag ska fortsätta än...det känns tomt!!
Tack Tias <3

Jobb...mån, tis, tors, fre, sön

//N♥

Äntligen lite sovmorgon


Imorn har ja efterlängtad sovmorgon =D har gått upp tidigt hela veckan..
Ledig fredag och lördag nu..se blir det jobb söndag, måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag..Money money =D
Det bästa är att allt ja jobbar fram till den 15 får ja den 25 =D skönt med jobb!

Igår satt jag och slet med teorin och alla tester hela kvällen tills ja klarade det..jag hade gett mig fan på att ja skulle klara det, o de gjorde ja också =) Sen tittade ja självklart greys =D Så himla bra =D

Idag slutade ja 4..mamma kom och hämtade mig och hon fick köra in till stan eftersom vi tappade övningskörningsskylten igår haha! Så de blev till jula och köpa en ny =D Sen körde ja i 1½ timme..tränade parkering och backa runt hörn o så =)

Nu har ja duschat och ska snart ta tåget till Linkan och Mattias..har inte träffat honom sen i söndags morse..ska bli skönt =) blir ju lite sent..men all tid med honom är kvalitetstid ;) <3

Imorn blir det förmodligen lite bowling och käk på hugos, ja hoppas på de iaf =)

Hade bra //N♥

Jävla elevcentral


När ja väl satt mig för att plugga teori så kommer ja inte in på elevcentralen..de tar 100 år innan de händer nått o sen står de "sidan kunde inte laddas.Länken som du angav fungerar inte, detta kan bero på tillfälligt underhåll alternativt att länken är felaktig. " man kommer ju alltid in annars...har provat att starta om datorn och allt möjligt men ingenting funkar så problemet ligger ju inte hos mig iaf...så nu kan ja inte gå in och göra några tester..blir väl boken och anteckningar istället då!

Idag har ja haft dubbel körlektion, kört massa landsväg!

Har pratat lite med Erika på msn också, direkt från Thailand och hua hin =) Skönt o höra att allting gått bra och att dom har det toppen..fick lite bilder o sådär, riktigt roligt =D

har inte så mkt att skriva, är mest irriterad på elevcentralen =P haha

//N♥

Jag är inte ett dugg förvånad..

Jobb och träning


Imorse ringde klockan 06.15 och det var bara pallra sig upp..delade viljor haha, ja vill så gärna ligga kvar..och ja vill ju jobba =P Låg som vanligt lite för länge i sängen och hann inte äta nån frukost, men det är inte hela världen för det är ju frukost på jobbet också =) Jobbade 7-16..jätte segt för ja va själv hela eftermiddagen på städ! Mamma kom och hämtade mig kl 16 när ja slutade och jag fick köra hem i all snö..helt vitt ute nu ju =) Vi stannade vid sova och gick in och tittade på sängar..ja la mig och mamma testade dosan och ja låg där och hade de skönt när hon testa alla knappar haha..

Ikväll har ja tränat, nu är ja stolt över mig själv att ja verkligen gjorde det =) Körde crosstrainern i 30 min och styrketräning 30 min..de ni, brudar, de gör ni inte i thailand va? haha..där bara gottar ni er o har de äckligt va =P
Helt slut nu...

Imorn har ja dubbel körlektion med Lasse...sen ska jag städa mitt rum, och träna..och plugga teori!!!! teori teori teori...

nej nu är ja som sagt, helt slut..sååå hej för mig =D //N♥

It's not a bird, not a plane, it's my heart and it's going gone away.
My only weekness is you, only reason is you, every minute with you
I feel like I can do, anything..
Going,going i'm gone away, in love
....

Du är så underbar älskling :) <3

Jobb, Män som hatar kvinnor, melodifestivalen och mer jobb


I förrigår åkte jag som sagt till Hanna och Martina i Krokek på kvällen, vi satt och zappade runt på tv hela kvällen, åt godis, chips och bara skrattade och hade roligt =) borde göras oftare tjejer ;) Runt 11 åkte jag och Martina hem till henne..
låg och prata i säkert en timme innan vi somnade, tror klockan va runt 1 =P Vi lyckas alltid prata på haha..
Klockan 8 ringde klockan, men de va bara martina som va snabb på att gå upp..ja låg kvar till halv 9 nångång haha!
"asså jag går alltid upp tidigare än va ja behöver.." "näähe, de menar du inte?" haha =D
Vi gick upp och åt frukost, nybakade frallor =) Gjorde iordning oss och åkte in mot stan, hon släppte mig vid Maxi och sen gick ja hem i det fina vädret =) Va i stort sett bara hem och vända och sen åka dit igen och jobba jag med..hann tvätta håret iaf ;) Jobbade till 4 och sen kom Mattias och hämtade mig..Vråååålhungrig!! hann varken och ville inte äta innan 12 och jag kom hem vid halv 5..så hade ja bara ätit frukost, lbev ju helfel..så det va bara hem och äta o sen va de full fart till Bion..Män som hatar kvinnor! Den va verkligen sevärd =) Men de blev lite fel om man läst boken precis innan..då satt man och tänkte på vad som fanns med i boken och inte i filmen osv...en del saker va inte riktigt likadant, litet minus på de..men annars av den bra =) Vid 19.45 va bion slut och då tog vi bilen hem igen, åkte förbi icasupermarket på vägen hem, köpte godis och en varsin tidning =) Sen åkte vi hem och tittade på melodifestivalen, åt godis och läste våra tidningar och bara myste..Älskar att bara vara i din närhet baby <3

Imorse började ja jobba kl 7 på villa fridhem, really tired =P
Jobbade till halv 3..så va ja heeelt slut och har inte gjort någonting sen ja kom hem..har haft jätte ont i huvudet och bara varit såå seg!! Imorn börjar ja 7 igen och jobbar till 16!

Måste börja råplugga teori nu, fick lite panik idag när ja faktiskt insåg att det är 1 mars =P Nu måste ja börja på riktigt...
så får de bli =)

Tänker på Erika och Rajjan, hoppas att det gått bra för dom med resan o sådär..att dom kommit fram ordentligt och att dom mår bra =) en tanke till er <3

Byebye //N♥

RSS 2.0