Oj

Tre veckor sen ja skrev nått haha..satan va de går snabbt!!

På torsdag åker jag och mattias iaf till GREKLAND :D :D Efterlängtade grekland :D
Och jag fick precis reda på att vi inte blir ensamna..för syskonen pegler med killar och pappa ska åka samma flyg och ska till samma ställe :D :D wooho..Blev superglad, hoppas att vi kan ses där också :) inte varje dag man ses nu för tiden haha!

Jag ska verkligen bara njuta av semestern nu för när ja kommer hem blir de baaaaara jobb! men ja ska inte klaga alls för det är inte alla som har jobb..och definitivt inte två! :)

Idag har ja jobbat, Duka ute på Ingelsta som gäller dessa tider..får se hur länge vi får va kvar men ja hoppas på ett tag iaf :) Stängde första gången själv idag, fick ha Nedima över telefonen men de gick bra till slut :) Ja blir så nojjig bara!!

Nu ska ja fortsätta packa...Imorn blir det att packa, svänga runt lite och handla nödvändiga saker, hämta mattias med alla saker i linköping..och så ska ja försöka träffa Erikis också, hoppas att ja lyckas ;)

Jaa, de va iaf ett levnadstecken haha..

Puss o kram //N♥

Kristinia Debarge - Goodbye


I fredags va ja som sagt och grattade Martina som tog examen, hon hade fått jätte fina presenter och släkt och vänner va där =) Vi åt lite när vi kom och satt o tjattrade om allt möjligt tills klockan blev 8 och dom skulle dra sig till lägenheten för att fortsätta festa =) Jag drog mig hemåt till mig och bara vände i stort sett..Fick skjuts av mamma till Erika där vi spelade "krig i irak" och dom gjorde iordning sig..vid 11 nångång åkte vi in mot stan och satte oss på manésa och drack varsin drink..ja o Erika bytte halvvägs eftersom ja är så kräsen när de gäller spritsmak haha =P

Träffade Lite gamla vänner..Ida, Lina och Jenny..jätte roligt o se dom =D Speciellt Ida eftersom hon bor i arboga numera! Blev jätte glad när ja såg henne =)

Vid ca kvart över 12 drog vi vidare till Otten..Erika och Rajjan tog en sväng upp till Gustav innan dom kom!
Stod i sjuuukt lång kö, tur att de är lite varmare nu asså haha..kom in ca en timme senare o då var de raka vägen till damernas, som vanligt?? haha..Sjukt hur mkt som måste tjäna på studentveckan..de är ju aldrig sådär mkt folk ute annars! Man fick typ inte plats på dansgolvet =P Armbågar där o ryggar där o fötter där..Meen, de va himla roligt =)

Fick gå lite innan 3 o hämta jackorna, fick skjuts hem av Niclas, hannas kille =) Snällt som bara den!
Men när ja kom hem o väl skulle sova, så hade ja en liiitet problem..de gick inte, de va alldeles för ljust..o sorligt nog va ja alldeles för nykter för att kunna strunta i de o sova iaf haha!

Resten av helgen har varit lugnt, skulle åkt ut till Martina igår men fick så himla ont i magen!
Har fått hjälp med magen nu, men blir så himla trött av medicinerna =/ Hoppas att de blir bättre snart!

Nu ska ja äta =) //N

Brandy "Human"


Gör inte speciellt mkt om dagarna och ändå så skriver ja inte, har helt enkelt inte orkat!
Sitter o lyssnar på brandys album Human nu, ska göra iordning håret o sådär snart =)
Sen ska ja till Ingelsta shopping som de så fint heter nu för tiden och köpa mig en sallad på Lindahls =)

Ikväll ska ja på Martinas examenfest o gratta henne =) gått så himla fort tycker ja haha, kanske inte för henne som pluggat o slitit..Men så himla roligt att hon blivit färdig nu =) de ska firas!
ett frågetecken bara, va har man på sig på en examensfest? =P hum...håller på o tittar igenom garderoben!

Snart fyller ja år, snart har ja o Mattias varit tillsammans i 3 år, snart åker vi till grekland =D =D wiiie...<3

Eftersom ja fyller år på en måndag och Martina är den ända som är ledig så har hon sagt att hon ska va med mig hahaha..du skulle bara våga hoppa in extra på jobbet ^^ Vad är de för dag att fylla år på, en måndag?
de kunde väl ha varit en lördag eller nått =P haha ...Aja, 20 iaf..de blir göttans =D

Nu åker ja nog till ingelsta utan att firra håret, börjar bli väääldigt hungrig! får se om Martina och Erika jobbar,då fastnar ja förmodligen lite där också! Som vanligt haha..usch mobbat! Ja jobbar inte nu så dår får man ju åka o hälsa på alla andra som jobbar ;)

Hejs hejs //N

RSS 2.0